У Харкові “накрили” бордель, замаскований під масажний салон 

За даними слідства, 33-річна жінка облаштувала місце розпусти в орендуваному приміщенні. До своєї «діяльності» підозрювана залучила трьох подруг, які виконували функції «адміністраторок». 

Як повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури, першочергово організаторка підшукувала жінок, які внаслідок виниклих особистих та сімейних обставин перебували в уразливому стані. Зловмисниці публікували в інтернеті оголошення про «високооплачувану роботу» для молодих дівчат. У свою чергу, для клієнтів вони виставляли інформацію про надання платних послуг сексуального характеру під виглядом еротичного масажу. Частину заробітку дівчата віддавали трьом адміністраторкам салону та господарці. 

21-річна дівчина з Київщини продавала жінок у сексуальне рабство за кордон (Відео)

Про надання платного сексуального сервісу зловмисниці сповіщали клієнтів також роздаючи візитівки. «Підлеглих» сутенерки забезпечували необхідними умовами та місцем для надання інтимних послуг. 

Правоохоронці вилучили понад 100 тис. гривень, мобільні телефони, банківські картки та інші речові докази. Чотирьом жінкам повідомили про підозру за фактом втягнення осіб у заняття проституцією з використанням уразливого стану. Вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Теги:

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі