У Харкові повернули світло 40% споживачів, які були знеструмлені через обстріл РФ

Енергетики повернули світло 310 тисячам споживачів у Харкові. Залишаються без напруги 360 тисяч споживачів. Заживлена вся критична інфраструктура міста. Тривають відновлювальні роботи. Споживачі Харківської області, які вимикалися через ранковий обстріл обласного центру, заживлені. Про це ввечері повідомили в Міністерстві енергетики України.

Як розповів в ефірі національного телемарафону голова правління НЕК “Укренерго” Володимир Кудрицький, в Харкові заживлена критична інфраструктура та близько 30- 40% побутових споживачів. Енергетики роблять все можливе, щоб якомога швидше відновити нормальне електропостачання.

Найпотужніша ракетна атака з початку повномасштабної війни: мер Харкова звернувся до містян (Відео)

“Ми плануємо протягом ночі і завтрашнього дня додати до електроживлення Харкова ще приблизно 40- 50% від тих спроможностей, які ми маємо на цей момент. І далі протягом декількох днів ми плануємо відновити нормальну схему постачання енергії до міста. Зауважу, що в Харківській області особливих проблем з енергопостачанням немає. Ворог цілив саме по енергетичних об’єктах, які живлять місто”, – сказав керівник “Укренерго”.

Він попередив, що певні обмеження електропостачання в Харкові можуть зберігатися протягом вихідних, і ще, можливо, декількох днів.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии