У Харкові СБУ проведе контрдиверсійні заходи

У вівторок, 9 травня, на території одного району Харкова будуть проводитися контрдиверсійні заходи, спрямовані на підвищення безпеки мирного населення та захист критичної інфраструктури міста. Разом зі співробітниками СБУ працюватимуть військові підрозділи та інші правоохоронні структури, залучаючи військову техніку та радіотехнічні засоби.

Про це повідомив речник УСБУ в Харківській області Владислав Абдула у Facebook.

Абдула не згадував про конкретний район, де відбудуться заходи. Громадян просять не хвилюватися, але попереджають, що можуть перевірити будь-кого з метою виявлення диверсійних груп, тому харків’ян просять носити документи, що посвідчують особу, та не порушувати комендантську годину.

Протягом дня можливі обмеження проїзду деяких вулиць та перевірки документів громадян. Також можуть провести огляд автомобільного транспорту.

СБУ затримала двох колаборантів, які допомагали окупантам на Херсонщині

СБУ закликає громадян із розумінням ставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії правоохоронців, а також дотримуватися режиму комендантської години.

Також Владислав Абдула нагадує: якщо ви побачили підозрілих осіб та транспортні засоби, якими вони пересуваються, предмети, які вони залишають, або ви володієте інформацією про схрони зі зброєю, одягом, засобами зв’язку чи іншими предметами, негайно дзвоніть, фотографуйте та надсилайте на номер цілодобової “гарячої лінії” Управління СБУ в Харківській області у WhatsApp 098-87-114-57 або на стаціонарний номер (057) 700-16-61.

Комментарии