У Києві затримали двох пенсіонерів-українофобів, які напали на дружину військового

На початку тижня у підземному переході в Оболонському району столиці до волонтерки і дружини військового почали чіплятись двоє чоловіків. Незнайомці агресивно себе поводили та нецензурно висловлювались у бік потерпілої. Дівчина зняла їх дії на телефон.

Одного зі зловмисників поліцейські затримали напередодні. Сьогодні у відділі комунікації поліції Києва повідомили, що правоохоронці затримали і другого порушника, 70-річного місцевого мешканця.

У Києві чоловік облив пивом жінку з дитиною через те, що вони розмовляли українською мовою

За даними столичної прокуратри, встановлено, що 2 червня у цього чоловіка був день народження, і він разом із 73-річним знайомим, з яким вони торгують на ринку на Куренівці, відзначили цю подію алкоголем та ввечері повертались додому. На виході з підземного переходу підозрюваний, з його слів, вирішив зробити дівчині кілька компліментів, втім вона його залицянь не оцінила. Не бажаючи спілкування, вона відповіла, що не розуміє чоловіків. Відповідь українською мовою викликала агресію нетверезих пенсіонерів, які почали нецензурно ображати дівчину, тож вона вирішила знімати їх на мобільний телефон.

Далі підозрюваний кілька разів вдарив її по нозі, а також завдав удар долонею в ніс. Все це відбулося після того, як його спільник відібрав у дівчини телефон. Постраждалій вдалося повернути телефон, після чого зловмисники зникли з місця події.

Наразі 70-річний підозрюваний своєї вини не визнає. Стверджує, що лише намагався зупинити конфлікт дівчини зі своїм знайомим. Його друг час від час змінює свої покази – спершу переконував, що на відео не він і ніякого конфлікту з дівчиною не було, згодом стверджував, що він нічого не пам’ятає через свій поважний вік.

Обом пенсіонерам оголосили підозри в хуліганстві. Їм загрожує до 4 років тюрми. Прокурор клопотатиме про обрання чоловікам запобіжних заходів у вигляді домашнього арешту.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии