У Києві після вживання психотропних речовин померли дві неповнолітні дівчини

За процесуальним керівництвом ювенальних прокурорів Солом’янської окружної прокуратури міста Києва, чоловікові було повідомлено про підозру у наданні приміщення для незаконного вживання психотропних речовин з участю неповнолітніх осіб.

Згідно з даними слідства, підозрюваний, який раніше був знайомий з двома неповнолітніми дівчатами, за їхнім проханням надав свою квартиру у місті Києві для нелегального вживання небезпечної психотропної речовини PVP.

Близько 21:00 години неповнолітні дівчата, з його згоди, увійшли до його квартири, де вжили небезпечну психотропну речовину шляхом куріння через саморобний пристрій. Після цього 15-річні дівчата залишилися у квартирі до ранку, але наступного дня їх було знайдено мертвими.

Співробітники лісогосподарського підприємства незаконно “намайнили” криптовалюти на 1,5 млн грн

Стосовно чоловіка готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У зв’язку зі смертю неповнолітніх розпочато кримінальне провадження. Зараз встановлюються обставини, за яких вони отримали психотропну речовину, з метою притягнення всіх відповідальних осіб до відповідальності.

Досудове розслідування здійснюється Солом’янським управлінням поліції Головного управління Національної поліції у місті Києві.

Комментарии