У мешканця Харківської області знайшли зброю та наркотики

36-річний житель Малинівки зберігав вдома речовини та предмети, обіг яких заборонено. Порушнику загрожує до 7 років позбавлення волі.

Поліцейські офіцери Малинівської громади Чугуївського райуправління отримали оперативну інформацію про ймовірну причетність місцевого жителя до незаконного зберігання наркотичних засобів.

7 липня правоохоронці провели санкціонований обшук в домоволодінні чоловіка. В результаті працівники поліції виявили на подвір’ї 36-річного чоловіка рослини опійного маку та коноплі. В сараї виявили паперовий згорток з сухою рослиною речовиною, схожою на подрібнену коноплю, багнет-ніж до автоматичної стрілецької зброї, понад 3 тисячі набоїв та порох.

Речові докази вилучені та направлені на експертні дослідження.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии