У ТРЦ “Nikolsky” через три дні прокоментували конфлікт з волонтером Фумінорі Цучіко

У харківському ТРЦ “Nikolsky” нарешті відреагували на шквал критики через конфлікт з відомим у місті волонтером Фумінорі Цучіко з Японії. У торгово-розважальному центрі заявили, що чекали три дні, щоб волонтер та його фонд оприлюднили всі деталі ситуації, однак цього не сталося.

У “Nikolsky” розповіли, що ще 28 листопада співробітники зустріли Фумінорі Цучіко в переході, що веде з метро до ТРЦ, та вирішили допомогти волонтеру – зв’язались з директором Фонду, який він представляє, та зробивши виключення, запропонували переїхати всередину ТРЦ. Більше того, облаштували комфортні умови для роботи та допомогли фінансово. Фонд та пан Фумінорі були раді такому запрошенню та залюбки погодилися.

“6 грудня 2023 року Фумінорі Цучіко щасливий переїхав до нас в ТРЦ. На фото, що ми зробили того дня, можна побачити, що він задоволений. Можливо хтось бачив його у нас на власні очі. Через декілька днів, за незрозумілих причин, волонтер вирішив повернутись назад у перехід. Чому? Для нас це залишається загадкою.

З тих пір він кожного дня стояв в переході та йому ніхто не заважав. Про це він і сам неодноразово заявляв, кажучи, “що стоїть вже тут місяць”. Проте, наші співробітники все одно періодично підходили до нього та пропонували повернутись в ТРЦ, щоб не стояти в переході. Після того, як пан Фумінорі простояв місяць у переході, він оприлюднив пост, що ми раптом вирішили його прогнати!”, – прокоментували в ТРЦ.

“Чому сталося так як сталося – ми не знаємо. При розмовах з паном Фумінорі він ніколи не висловлював жодних претензій до ТРЦ, завжди був ввічливий та задоволений… Хочемо вірити в те, що причиною є лише “труднощі перекладу”, тому що спілкуватися з паном Фумінорі дійсно дуже важко”, – додали у ТРЦ.

Відомого волонтера з Японії хотіли прогнати з переходу біля ТРЦ “Nikolsky”: конфлікт прокоментував мер, торговий центр відмовчується

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии