Удар по друкарні: в компанії назвали імена загиблих працівників

23 травня назавжди закарбується в історії типографії “Фактор-Друк” як трагічна дата. Внаслідок удару російських ракет загинули 7 працівників підприємства і ще 22 особи отримали травми різного ступеню.

Як повідомили у компанії, ракета влучила в центр великого цеху, з 4 тисяч квадратних метрів зруйновано більше тисячі, пошкоджено обладнання, знищено понад 45 тисяч примірників книг. Наразі роботу підприємства зупинено.

“Поширюйте і розповідайте про цю трагедію”: гендиректорка видавництва “Vivat” закликала підтримати знищену росіянами друкарню

“До російського збройного вторгнення на друкарні працювало понад 450 робітників. Колектив підприємства завжди був немов велика родина, де цінують кожного, і завжди готові прийти на допомогу. Ми пишалися тим, що на підприємстві працюють сімейні династії, що чимало фахівців, відомих у друкарській спільноті, професійно зростали саме у нас. Трагічна загибель сімох наших колег стала для нас непоправною втратою. Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих. Назавжди пам’ятаймо їх”, – зазначили у “Фактор-друк”.

Від удару російської ракети загинули:
Храпіна Тетяна, друкар-теснильник
Строгий Роман, машиніст приклеювальної машини
Риженко Світлана, брошуровальник
Курасова Ольга, машиніст швацьких машин та автоматів
Нінадовська Олена, машиніст швацьких машин та автоматів
Минаєва Ганна, машиніст комплектувальної машини
Шило Дмитро, брошуровальник. 

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показать все посты

Комментарии