Українські захисники на Харківщині відбили 14 атак ворога, противник активізувався на Слобожанському напрямку, – Генштаб ЗСУ

Українські захисники протягом доби на Харківщині відбили 12 атак ворога в районі села Синьківка та ще дві – на схід від села Петропавлівка.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у зведенні на 18:00.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійно-розвідувальну діяльність, здійснює обстріли населених пунктів з території рф, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону України.

Міноборони розформовує департамент, що закупив зіпсовані сухпайки

Артилерійських та мінометних обстрілів ворога зазнали близько 20 населених пунктів, серед них Блешня, Мхи, Грем’яч Чернігівської області; Винторівка, Бруски, Голишівське, Костянтинівка, Грабовське, Велика Писарівка Сумської області; Ветеринарне, Бударки Харківської області.

На Куп’янському напрямку бійці ЗСУ відбили 12 атак ворога в районі Синьківки, та ще 2 атаки в районі східніше Петропавлівки Харківської області. Під артилерійським та мінометним вогнем опинилися близько 10 населених пунктів, зокрема Дворічна, Синьківка, Петропавлівка, Іванівка, Берестове Харківської області.

Комментарии