Справа Товмасяна: матеріали щодо хабарів у Харківській облраді передали до суду

Спеціалізована антикорупційна прокуратура передала до Вищого антикорупційного суду справу про хабарі в Харківській обласній раді; його фігуранти — колишній голова Харківської облради Артур Товмасян, колишній заступник Товмасяна Андрій Малиш, а також адвокат Товмасяна.

Як повідомляє САП, 31 січня 2023 року матеріали були передані до Вищого антикорупційного суду України.

Секретне листування і пляшка коньяку в подарунок: у суді оприлюднили докази проти Артура Товмасяна

“31 січня 2023 року за матеріалами досудового розслідування #НАБУ прокурор #САП скерував до #ВАКС обвинувальний акт за обвинуваченням трьох осіб, а саме голови Харківської обласної ради, його заступника (посади вказані на момент вчинення злочину) та їхнього спільника, який здійснює адвокатську діяльність, в одержанні 1,05 млн грн неправомірної вигоди”, — сказано в повідомленні.

Нагадаємо, 22 липня 2021 року у Харкові затримали заступника голови Харківської обласної ради та адвоката за підозрою в отриманні хабаря від керівника комунального підприємства за “сприяння” у працевлаштуванні. Пізніше аналогічну підозру вручили голові Харківської обласної ради, а 5 серпня Вищий антикорупційний суд обрав Артуру Товмасяну запобіжний захід.

Коментарі