Фабрика Філіп Морріс переїжджає з Харкова до Львівської області

Тютюнова фабрика компанії Філіп Морріс буде розташована у Львівській області, та принесе понад 250 нових робочих місць, повідомляють у компанії.

Компанія Philip Morris International інвестує понад 30 млн доларів у запуск нового виробництва у Львівській області. Це дозволить повністю задовольнити внутрішній попит, створити сотні нових робочих місць та підтримати економічне зростання України в найближчі роки.

Підготовчі роботи щодо майбутньої фабрики розпочнуться у липні 2023 року, а запуск виробництва планується на перший квартал 2024 року. Нове підприємство займатиметься виробництвом, загалом на ньому працюватимуть понад 250 осіб. Переважна більшість співробітників будуть переведені з харківського підприємства Філіп Морріс.

Школярам Ізюма та Савинської громади передали ноутбуки та планшети для навчання (Фото)

“Відкриваючи це нове підприємство, ми ще раз демонструємо нашу підтримку України. Ця інвестиція втілює нашу відданість як довгострокового економічного партнера країни. Нове виробництво на локації, яка була запропонована UkraineInvest, створить робочі місця, задовольнить попит українського ринку якісною продукцією та підтримає українську економіку у важкий для країни час. Ми не чекаємо кінця війни – ми інвестуємо зараз”, — зазначив Максим Барабаш, генеральний директор Філіп Морріс Україна.

Філіп Морріс Україна працює на українському ринку з 1994 року і за цей період інвестувала понад 700 млн доларів у економіку України. У 2022 році компанія сплатила 25,3 млрд гривень податків в Україні.

Навіть під час повномасштабної війни в Україні компанія забезпечувала стабільне постачання своєї продукції завдяки імпорту з 8 фабрик PMI та тимчасовому партнерству з виробником в Україні. Компанія продовжує виплачувати заробітну плату та, за необхідності, надає допомогу з орендою житла всім працівникам та членам їх родин, які були переселені в інші регіони України або за кордоном.

Коментарі