На Харківщині новий випадок підриву комбайна на протитанковій міні, – ДСНС (Фото)

У Харківській області під час польових робіт біля села Благодатне Ізюмського району комбайн «New Holland» підірвався на ворожій протитанковій міні. Комбайнер отримав легкі поранення.

Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС України у Харківській області.

«13 вересня близько 11:20 зафіксований черговий випадок підриву сільськогосподарської техніки на залишених окупантами вибухонебезпечних пристроях.» — йдеться у повідомленні.

Це вже не перший випадок підриву техніки на мінах на деокупованих територіях Харківщини. Спеціалісти ДСНС закликають громадян бути обережними та не рухатися невідомими чи неперевіреними ґрунтовими дорогами.

Внаслідок вибуху у дев’ятиповерхівці сталася пожежа: постраждали двоє чоловіків (Фото)

«Звертаємось до всіх з проханням бути максимально обережними та завжди пам’ятати про високу мінну небезпеку. Нехтування правилами безпеки може призвести до непоправних наслідків. Не рухайтесь невідомими чи не перевіреними ґрунтовими дорогами. Не чіпайте будь-які підозрілі та незнайомі предмети. Не відвідуйте ліси, лісосмуги, поля, пойми річок та інші відкриті простори, особливо ті, де точилися бої, або які перебували під ворожою окупацією. У разі виявлення підозрілого предмета повідомте про знахідку в ДСНС або Нацполіцію за телефонами “101”, “102” або “112”.» — сказано у повідомленні ДСНС.

Коментарі