На Харківщині затримано фаната рф, який радів обстрілам енергоінфраструктури України

Фанат “руського міра” радів обстрілу енергетичної інфраструктури України та поширював тематичні повідомлення в соціальних мережах.

За процесуального керівництва Харківської окружної прокуратури Харківської області повідомлено про підозру жителю смт Пісочин за фактом розповсюдження матеріалів, в яких міститься заперечення тимчасової окупації частини території України, виправдання, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, вчиненого повторно (ч. 2 ст. 436-2, ч. 3 ст. 436-2 КК України).

На Харківщині затримано псевдополіцейського, який був у розшуку з вересня

За даними слідства, чоловік займався регулярним поширенням проросійських повідомлень на підтримку дій рф на своїй сторінці в забороненій в Україні соціальній мережі. Частина його повідомлень, які він репостив, стосувалася ударів російської армії по об’єктах енергетичної інфраструктури України.

“Росія пошкодила третину енергетичної інфраструктури України за два дні. Мало, потрібно ще”, — було сказано в одному з повідомлень.

Правоохоронці виявили чоловіка та оголосили про підозру за фактом “розповсюдження матеріалів, в яких міститься заперечення тимчасової окупації частини території України, виправдання, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України”. Чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.

Коментарі