Харків’янка заявила, що стріляла біля мерії

У Харкові жінка звинувачує чиновників у відмові поставити її на квартирний облік та стверджує, що відкрила вогонь біля будівлі міськради. За її словами, розгляд триває з 2019 року. Про це Надія Лисенко заявила на своїй сторінці в Facebook.

У Харкові невідомі обстріляли гараж та машину професора вузу

“Сьогодні о 17 годині біля Харківської міської ради пролунало 12 або 14 пострілів з пістолета. Стріляла Я”, — написала харків’янка.

Жінка стверджує, що два роки тому її не поставили на квартирний облік. Співробітники БТІ мотивували це тим, що у неї немає довідки про відсутність у власності житла. За документ запросили 1000 гривень. Однак після оплати, стверджує Лисенко, їй все одно відмовили у видачі довідки.

Минулого року харків’янка залишилася без реєстрації та звернулася в Центр реінтеграції бездомних осіб. На записі чути, як їй пропонують оплатити “благодійний внесок” в 150 гривень, але після скандалу видали необхідний пакет документів. Але в БТІ знову пішла відмова, а в мерії, куди вона звернулася, потрібних чиновників не було на місці.

У Харкові майстер спорту з кікбоксингу відкрив стрілянину по іноземцям: суд виніс вирок

Втім, правоохоронці не підтверджують факт стрілянини біля мерії. І в пресслужбі обласного управління патрульної поліції, і у відділі комунікації “главку” нам заявили, що викликів з цього приводу не надходило.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі