Отримала патент на торгівлю від окупантів: прокуратура викрила колаборантку

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області викрито колаборантку, яка добровільно співпрацювала з представниками ЗС РФ.

Черговою кар’єристкою при окупантах виявилася 56-річна заступниця директора агропідприємства, розташованого в Куп’янському районі. Їй повідомили про підозру у колабораційній діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, заступник директора підприємства з ВИРОЩУВАННЯ ЗЕРНОВИХ і бобових культур під час окупації Куп’янського району була пов’язана з керівною ланкою рф.

СБУ викрили злочинне угруповання на чолі з селищним головою передмістя Харкова

Від так званої “тимчасової цивільної адміністрації Харківської області” жінка отримала патент на торгівлю зерном, необробленим тютюном і насінням для тварин. “Підприємниця” віддавала п’ять відсотків від прибутку через реалізацію продукції представникам ЗС рф.

Встановлено, підозрювана надала окупантам територію складів, розташованих у с. Тищенівка, для розміщення техніки військовослужбовців країни-агресора.

Жінка затримана в порядку ст. 208 КПК РФ. Зараз вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Коментарі