Поліцейські затримали на Харківщині чоловіка, який впродовж кількох місяців грабував магазини (Фото)

Поліцейські затримали на Харківщині 38-річного чоловіка, якого підозрюють у серії крадіжок з магазинів.

Зловмисник вчиняв крадіжки в містах Лозова, Первомайський, Зміїв, в Слобідському, Новобаварському та Холодногірському районах міста Харків.

Встановлено, що перед вчиненням злочину зловмисник маскувався. Він переодягався у військову форму та прикривав обличчя. Також при собі завжди носив сокиру.

За вказаними фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

На даний час чоловіку повідомлено про підозру по трьох епізодах крадіжок на території Лозівського району.

В ході досудового розслідування працівники сектору кримінальної поліції встановили, що 11 червня зловмисник, взявши з собою сокиру та фомку, прибув до смт Краснопавлівка. Проник до одного з магазинів селища та викрав металевий сейф. Своїми діями він завдав матеріальної шкоди на суму 6 755 гривень. Потім в іншому магазині відтиснув замикальний механізм металопластикового вікна та проник до нього. Викрав грошові кошти в сумі 6000 гривень. Майже через пів години зловмисник викрав ще з одного магазину 600 гривень.

Впроваджувала російські стандарти освіти: на Харківщині судитимуть 34-річну колаборантку

07 вересня працівники Лозівського районного відділу поліції спільно зі співробітниками Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області провели санкціонований обшук за місцем мешкання 38-річного чоловіка. Під час обшуку виявлена вогнепальна зброя та інші речові докази.

Слідчі Лозівського районного відділу поліції за процесуального керівництва Лозівської окружної прокуратури повідомили чоловіку про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі. Щодо зловмисника обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.

На даний час вживаються заходи щодо повідомлення чоловіку про підозру по інших фактах крадіжок на території Харківської області.

Коментарі