У Харкові патрульна поліцейська затримана під час збуту наркотиків

У Харкові затримали патрульну поліцейську, яка вже не вперше займалася збутом наркотичних речовин. Вона продавала наркотики залежним особам.

Про це повідомило видання KHARKIV Today з посиланням на прессекретаря територіального управління Державного бюро розслідувань Олександр Білка.

16 травня співробітники Державного бюро розслідувань та Харківської обласної прокуратури затримали інспекторку патрульної поліції Харкова під час спроби продажу наркотиків.

“Вона збувала наркотики місцевим наркозалежним особам. Задокументовано кілька таких епізодів”, — розповів Білка.

У Харкові на дитячому майданчику затримали неповнолітню розповсюджувачку наркотиків

Наразі слідчі розв’язують питання про оголошення підозри інспекторці за статтею 307 частини 2 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинений повторно) Кримінального кодексу України. За цією статтею передбачене покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна. Також розглядається питання про обрання запобіжного заходу.

Варто зазначити, що про затримання інспекторки свідчили очевидці ввечері 16 травня. В її розпорядженні був синтетичний наркотик PVP та “солі”.

н

Коментарі