У Харкові копи зупинили водія з підробленим документом

Вчора патрульні поліцейські зупинили автомобіль Volkswagen за порушення правил дорожнього руху. При перевірці інспектори виявили ознаки підробки техпаспорта, а саме записи в документі не відповідали обліковим записам в наявній базі даних. Про це повідомили в пресслужбі Управління патрульної поліції.

Харків’янин купував автомобілі за підроблені долари — поліція

Для подальшого розгляду інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу. За використання підробленого документа передбачена кримінальна відповідальність за статтею 358 Кримінального кодексу України, що карається штрафом, арештом або обмеженням волі на строк до двох років.

Глава патрульної поліції Одеси їздить на авто з підробленими номерами, поліція перевіряє інформацію (Відео)

Нагадаємо, раніше в Харкові водій автомобіля KIA врізався в автомобіль заправної станції. Спілкуючись з чоловіком, патрульні помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Водій зізнався, що випив, але відмовився від проходження огляду. При перевірці документів з’ясувалося, що харків’янин вже притягувався до адміністративної відповідальності за водіння у п’яному вигляді та був позбавлений водійських прав. На водія склали чотири адмінпротоколи.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі