Харківська міськрада випустила документальний фільм про Кернеса

У зйомках фільму взяли участь друзі та соратники покійного харківського мера, а також його близькі. Вони розповідають про те, як працював Геннадій Кернес, як він займався спортом і пережив замах.

Похорон Кернеса: черга на пів кілометра та вантажівки з квітами (Відео)

Так, наприклад, олігарх Павло Фукс згадує, що не вірив в шанси свого друга на виборах 2010 року. Потім мова йде про підготовку до Євро-2012, яку називають зоряним часом градоначальника. Потім згадується поліпшення криміногенної ситуації та замах на Геннадія Кернеса. Про напад на батька згадує його син Данило Привалов, а також охоронець мера Сергій Власенко та секретар міськради Ігор Терехов.

У фільм також доєднали найбільш відомі вирази градоначальника: “сучий пес”, “кнопка, бл ** ь”, а також обіцянку “зламати дві руки і дві ноги” представнику ВО “Свобода” Ігорю Мірошниченку. Завершується стрічка розповіддю про те, що Харків був головною любов’ю Кернеса.

 

 

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі