У Харкові після 11 місяців простою запрацював найстаріший кінотеатр

18 листопада після масштабної реконструкції прийняв відвідувачів кінотеатр “Парк”, який закрився ще 1 грудня минулого року. Тоді в адміністрації говорили, що на рішення вплинула криза і кілька локдаунів, у зв’язку з чим виторг впав в кілька разів. Після цих заяв, кінотеатр, який відкрили ще в 1983 році, закрився.

Попри складнощі, в кінотеатрі за цей час реконструювали два зали та готують до відкриття третій.

“Зараз у нас працюють жовтий і червоний зали. У першому до реконструкції було 192 місця, а зараз тільки 80 місць, у другому було 186, а тепер 84. Проходи між кріслами стали ширшими. Глядачі вже оцінили зручність”, – розповіли Newsroom в кінотеатрі.

У залах замінили крісла і дивани, а також встановили ряд крісел, в яких можна дивитися фільм напівлежачи.

Вартість квитків на сеанси залежить від часу і місця. До 16:00 квиток обійдеться в 80 гривень на крісло, 90 гривень диван. На вечірні сеанси 90 та 100 гривень відповідно. Діти до 6 років можуть відвідувати сеанси безкоштовно, сидячи на руках у батьків. Для дітей старше 6-ти, а також студентів та пенсіонерів діє знижка в 10 гривень.

photo5237803542385900328.jpg

Перші три дні після відкриття до кожного квитка безкоштовно видадуть маленький стаканчик попкорну.

У кінотеатрі кажуть, поки що доступні фільми у форматі 2D, незабаром планують встановити обладнання для перегляду кіно в 3D-форматі.

У центрі Харкова закрився кінотеатр

Нагадаємо, раніше про фінансові проблеми через карантин повідомляли багато закладів культури та розважальної індустрії. Так, взимку нинішнього року на межі закриття був відомий нічний клуб “Живіт”. Були складнощі й у незалежних театрів, оскільки обмеження в 50% глядачів не дозволяли їм окупати свою роботу. Крім того, в березні співробітники державних театрів провели кілька акцій протесту через борги по зарплаті та скорочення витрат на культуру.

Коментарі