У Харкові побудують величезний поштовий хаб за 43 мільйони доларів

Акціонерне товариство “Укрпошта” виділило $42,8 мільйона або понад 1,1 мільярда в гривневому еквіваленті на будівництво складського комплексу в Харкові. Єдиним учасником і переможцем торгів стала компанія “Екополіс” відомого харківського мільйонера Олександра Ярославського. Про це свідчить оголошення в системі Prozorro.

У Харкові дві пов’язані фірми розіграли 5-мільйонний тендер

Всього складські приміщення займуть сім гектарів території, а основна будівля – площа понад 17 тисяч квадратних метрів. На території комплексу обладнають майже 200 місць для фур і різного транспорту.

Будівництво хаба планують закінчити до 31 грудня 2031 року. Загальну суму розділять на 96 щомісячних платежів. Замовник також оплачує операційні витрати на 3,9 мільйона доларів.

Парки, міст і оглядовий майданчик: що відкрили в Харкові у 2021 році

Нагадаємо, раніше в Харкові відкрили фентезі-парк зі світловими скульптурами. У сквері встановили сцену і великий дитячий майданчик, реконструювали фонтан, упорядкували зони відпочинку з лавками, а також змонтували декоративне підсвічування, системи звукового супроводу та відеоспостереження. На газонах встановили фігури фантастичних героїв. У вечірній час парк перетворюється за допомогою проєкційних технологій.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі