У Харкові поліцейські викрили розважальний заклад, що влаштовував закриті вечірки для неповнолітніх (Фото)

Правоохоронці Харкова склали протокол про адміністративне правопорушення щодо особи, яка незаконно продавала алкоголь та тютюн особам, які не досягли 18-річного віку, в розважальному закладі.

Крім того, батьків неповнолітніх притягнули до адміністративної відповідальності за неналежне виконання обов’язків щодо виховання дітей.

Поліцейські виявили розважальний заклад у Харкові, який порушував комендантську годину (Фото)

Нагадаємо, нещодавно на території Основ’янського району правоохоронці виявили розважальний заклад, який працював у нічний час та незаконно продавав алкогольні напої. Поліцейські з дільничих офіцерів склали протокол щодо порушення порядку провадження господарської діяльності власниці закладу. Також у закладі була виявлена неповнолітня особа, яка споживала алкоголь. Батькам 17-річної дівчинки виписали протокол за невиконання обов’язків щодо виховання дітей. Крім того, поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності 21-річну подругу дівчинки за доведення неповнолітньої до стану сп’яніння.

Поліція Харківщини наголошує: у Харківській області продовжує діяти комендантська година з 23:00 до 05:00. У цей час заборонено перебувати у громадських місцях, пересуватись вулицями пішки або транспортом.

Коментарі