У Харкові повідомили про підозру хлопцю, який організував масштабну торгівлю наркотиками

У Харкові співробітники Нацполіції повідомили про підозру 20-річному місцевому мешканцю, який налагодив масштабну схему збуту наркотичних речовин.

Про це повідомляє пресслужба ГУ Національної поліції у Харківській області.

Відомо, що 20-річний підозрюваний налагодив систему торгівлі психотропними наркотичними речовинами через так звані “закладки”. У квітні 2023 року в нього пройшли обшуки, під час який поліцейські виявили та вилучили розфасовані психотропи. Окрім них, знайшли також згортки з канабічними речовинами, наркотиком “PVP”, електронними вагами та засобами для фасування.

СБУ додатково повідомила про підозру ватажку банди, який координував кримінальників у Харкові

Слідство встановило, що хлопець створив власний “інтернет-магазин”, через який продавав наркотики. Після оплати він розміщував так звані “закладки” та повідомляв про їхнє місцезнаходження покупцям.

“19 травня слідчі Харківського районного управління поліції № 2 повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні 53 епізодів кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне зберігання з метою збуту та незаконний збут особливо небезпечних наркотичних засобів, вчинені повторно, за попередньою змовою групою осіб, подрібнення та пакування, пристрої для вживання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті такі дії караються позбавленням волі на строк до 10 років з конфіскацією майна. Суд обрав зловмиснику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою” – сказано у повідомленні.

Коментарі