Ворог обстріляв Харківщину: є загиблий та поранені, — Синєгубов

17 липня ввечері та сьогодні зранку ворожі сили двічі обстріляли Харків та Вовчанськ ракетами С-300. Одна з ракет вибухнула у повітрі над територією рф.

Про це на своєму каналі у Telegram повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

На території Основ’янського району було зафіксовано 4 влучання на підприємстві. На жаль, одна цивільна особа загинула, а троє чоловіків отримали поранення та були госпіталізовані з середньою тяжкістю. Ще один чоловік отримав допомогу на місці.

Протягом останньої доби ворожі сили обстрілювали прикордонні та прифронтові населені пункти Богодухівського, Харківського, Чугуївського та Куп’янського районів. У результаті обстрілу у селі Благодатівка Куп’янського району пошкоджено приватний будинок, господарські споруди та автомобіль. Також у селі Одноробівка Богодухівського району постраждали 5 приватних будинків.

Російські війська вночі атакували центр Харкова: постраждалих немає

У Немишлянському районі Харкова двоє цивільних чоловіків отримали поранення внаслідок вибуху, коли намагалися розібрати невстановлений вибухонебезпечний предмет. Їх стан оцінюється як середньої тяжкості.

На лінії зіткнення захисники Харківщини міцно тримають свої позиції. Ворожі сили намагалися провести наступальні дії південніше села Масютівка, але під вогнем наших військових зазнали втрат та відступили.

Коментарі