Обікрав будинки мешканців, які тимчасово виїхали за кордон: у Харкові затримали зловмисника (Фото)

У Харкові правоохоронці затримали чоловіка, який обшукав та обкрадав приватні будинки, що належать громадянам, які тимчасово перебувають за кордоном. Злочинець викрадав побутову техніку, одяг та інші цінності, користуючись відсутністю власників.

Поліцейські отримали повідомлення від громадянки, яка сповістила, що у будинку її сусідів розбито скло та до стіни приставлена драбина. Поліцейські розшукали родичів потерпілих, яким вони залишили ключі від помешкання. В приміщенні панував безлад, зник телевізор, хутряний одяг та інші цінні речі. З місця події експерти зібрали речові докази.

Оперативно-розшукові заходи працівників відділу кримінальної поліції Харківського РУП № 2, кримінальний аналіз, у взаємодії з УОС ГУНП в Харківській області виявили та встановили особу зловмисника.

Займався продажем неіснуючих авто для ЗСУ: за шахрайство судитимуть жителя Лозової

Під час обшуку за місцем проживання підозрюваного правоохоронці виявили та конфіскували викрадені речі. Затриманому оголошено підозру за статтею Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.

Поліція також проводить перевірку на причетність затриманого до подібних злочинів на території Харкова.

Комментарии