Знесли і побудували заново: у Харкові відкривають ТЦ

25 грудня в Харкові почне свою роботу Торговий центр “Епіцентр” на Олексіївці. Раніше будівлю повністю демонтували, а потім побудували заново. Про дату відкриття торгова мережа повідомила в Facebook.

У Харкові відкрився новий торговий центр

Масштабна реконструкція стартувала ще у вересні 2020 року. Проєкт передбачав повний демонтаж каркаса торгового центру та перевірку міцності фундаменту. Потім в межах тієї ж земельної ділянки побудували нову будівлю. При цьому площа ТЦ була розширена з 22 до 30 тисяч квадратних метрів, а кількість місць для паркування збільшили у 2,5 рази.

Урочистості на честь відкриття триватимуть три дні – з 25 по 27 грудня.

photo_2021-12-24_13-53-10.jpg

Нагадаємо, раніше Державна інспекція будівництва та архітектури видала дозвіл на будівництво в Олексіївському лугопарку. Об’єкт буде знаходиться в провулку Буковому, недалеко від розважального комплексу”Аркада”. Висота нового житлового комплексу не повинна перевищувати 50 метрів. Загальна площа виділеної ділянки становить 1,09 гектара.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі