ТОП-10 найкрасивіших літніх майданчиків Харкова

Де провести час зі смачною їжею на свіжому повітрі? Читайте нашу добірку з десяти літніх майданчиків і зустрічайте справжнє літо в місті.

Villa Tartufo
Вул. Сумська, 35
tartufo2.jpg

Нарешті в саду Шевченка з’явився пристойний ресторан – більш того, з дуже красивою терасою. У його білосніжних стін вже давно позують всі блогери, а на літньому майданчику пробують незвичайні страви – рекомендуємо равіолі з брезаолу з маринованою грушею та меццелуне неро з морським окунем.

Мамонт
Вул. Пушкінська, 2 (ТРЦ “Нікольський”, 3 поверх)

mamont.jpg

Ще один новачок – на цей раз в довгоочікуваному ТРЦ “Нікольський”. На останньому поверсі шукайте напис “грілівня”, але не зупиняйтеся всередині, а біжіть займати столик на терасі з головним видом на місто цього літа.

NON restaurant
Вул. Пушкінська, 32/1

non.jpg

Яким би не був наступний заклад на цьому місці, але літній майданчик тут завжди прекрасний. У NON пропонують авторську інтерпретацію середньоазіатської кухні – зверніть увагу на чебуреки, лагман з телятиною та Гуш-манти.

Fabrika
Вул. Благовіщенська, 1

fabrica.jpg

Затишний дворик Fabrika вабить вже не перше літо. Столик на джазові вечори краще бронювати заздалегідь, а й днем заїхати на пізній сніданок на терасі буде чудовою ідеєю – в меню є шакшука та бейгл з Мортаделло.

Nonni Bertoni
Вул. Чернишевська, 4

nonni.jpg

Найлаконічніший і цим прекрасний літній майданчик у нижньому центрі. Зараз тут пропонують розширене меню сніданків із сиром і яйцями, кілька видів смачних ньокки, а головне – дев’ять видів домашнього морозива.

Jord
Вул. Трінклера, 2

jord.jpg

Світлі кольори, лаконічний екстер’єр, легкі страви та чарівний захід над Держпромом – ось і всі складники успіху літньої тераси ресторану про датське щастя.

Kinoshniki
Вул. Космічна, 4

kinoshniki.jpg

Ще один претендент на найкрасивіший вид на захід – на цей раз на Клочківській. Кіношники в черговий раз обновили меню, і тепер сніданок можна зібрати як конструктор, а в сезонному меню варто звернути увагу на щавлеву панна коту, буррату з полуницею та лобіо з редискою.

Puri Chveni
Вул. Мироносицька, 52

puri.jpg

Торік хлопці дбайливо відреставрували не тільки сам маєток на Мироносицькій, а й місце для затишного внутрішнього дворика. І тепер там обов’язково варто спробувати хоча б кілька страв з об’ємного літнього меню: холодний суп овдух, хінкалі з полуницею та спаржу з імеретинським сиром.

Taco Loco
Вул. Сумська, 25

tacoloco.jpg

Їх історія почалася кілька років тому з першої маленькою точки з тако на ринку біля станції метро “Героїв Праці”, а тепер у хлопців є повноцінне кафе на Сумській і окрема літня тераса за ХНАТОБу. На останній проходять вечірки з діджеями, відкритий мікрофон, але головне – там все так же готують відмінні буріто, тако й ла тампікенью.

7 склад
Вул. Скрипника

sklad2.jpg

Але головною літньою терасою в місті залишається 7 склад. Більш того, вже скоро хлопці відкриють і другу частину фуд-корту з сідрерієй та іншими незвичайними для міста точками.

Коментарі