У Харківській області дитина отримала хімічні опіки

Зараз хлопчик разом з мамою перебуває в лікарні.

Про це сьогодні повідомили в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. 23 червня о 12:18 на спецлінію надійшов сигнал про отруєння. У Чугуєві дитина 1,7 року випила розведений у воді розчин “Білизни”.

У Харкові горе-мати залишила дитину вночі на вулиці

Прибувши на місце НС, медики швидкої допомоги діагностували у хлопчика хімічний опік слизової оболонки рота та стравоходу. Разом з мамою дитину госпіталізували в місцеву лікарню.

У Харкові машина збила чоловіка з немовлям у колясці

Нагадаємо, раніше через несправну гірлянду в Харкові спалахнула пожежа в п’ятиповерхівці. Надзвичайна ситуація сталася 16 січня в будинку по вулиці Гарібальді. Сталася пожежа у квартирі на другому поверсі, коли розбирали ялинку. Діти “допомагали” батькам запальничками. Сім’я покинула палаюче приміщення самостійно, однак через сильне задимлення рятувальникам довелося евакуювати 16 осіб (в тому числі чотирьох дітей) з верхніх поверхів. Мешканці не постраждали, але загинув собака.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі