Артур Товмасян став президентом Асоціації органів місцевого самоврядування

Голова Харківської обласної ради змінив на посаді Сергія Чернова. Відповідне рішення 14 травня ухвалили члени Асоціації органів місцевого самоврядування в Харківській області.

Під час засідання представники місцевих рад обрали президентом Артура Товмасяна. Першим віце-президентом став Микола Тітов. Члени Асоціації також проголосували за призначення віце-президентів за напрямками роботи, голів постійних комісій та внесли зміни до статуту і структури Асоціації.

У Харківській області на ремонт місцевих доріг направлять мільярд гривень

“Перед нами стоять невідкладні завдання і виклики, які вимагають переходу на новий етап роботи. Серед основних — продовження реформи децентралізації, допомога громадам в протистоянні пандемії COVID-19. Асоціація сприятиме обміну кращими практиками та досвідом, а також здійснюватиме накопичення і аналіз інформації. Вона стане навчально-методичним центром, де буде проходити консультативно-експертна робота “, — розповів Артур Товмасян.

Харківська облрада за ініціативи Артура Товмасяна виділила сім мільйонів гривень на ремонт шкіл

За його словами, до роботи Асоціації залучать більше представників місцевого самоврядування, зокрема старост, щоб були представлені інтереси всіх громад області. Також голова Харківської обласної ради анонсував створення нового проектного центру, який буде займатися пошуком інвестицій та програм міжнародної допомоги.

Нагадаємо, раніше Артур Товмасян закликав керівників правоохоронних та контролюючих органів регіону посилити контроль за використанням коштів обласного бюджету.

 

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі