Багатоповерхівка, дитячий садок, авто, лікарня та морг: Кличко розповів про руйнування внаслідок нічної атаки на Київ (Фото)

Уламки балістичної ракети впали у двір багатоквартирного будинку в Дніпровському районі. Внаслідок цього пошкоджено будинок і розташований поруч дитячий садок. У дворі згоріли припарковані авто, а також повилітали шибки в прилеглих будинках та школі. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.

За його лсовами, мешканців пошкодженого будинку оперативно евакуювали ще вночі. Наразі тривають слідчо-оперативні дії, після яких людям дозволять забрати необхідні речі, а вибиті шибки комунальники затягнуть плівкою. Після цього місто розпочне свою експертизу, щоб визначити ступінь пошкодження будину. На час відновлення міська влада надасть постраждалим мешканцям тимчасове житло.

Повітряні сили збили всі 10 балістичних ракет, які летіли на Київ

Цієї ночі уламки іншої ракети впали й на територію однієї з міських лікарень у Дніпровському районі. Пошкоджена будівля моргу, а також незначних ушкоджень зазнав корпус медзакладу.

Загалом від нічної атаки постраждали 53 людини. 20 з них госпіталізували, в тому числі двох дітей. 33 людини отримали допомогу медиків на місці, серед них – шестеро дітей.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі