Біля станції метро “Ботанічний сад” згорів кіоск

У центральній частині Харкова рятувальники близько години гасили пожежу.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі ДСНС у Харківській області. Сигнал про подію на вулиці Отакара Яроша, 15 надійшов на спецлінію 29 червня о 19:08. До місця НС направили два відділення рятувальників на автоцистернах. На момент їх прибуття вогнем був охоплений кіоск з продажу шаурми. Площа пожежі склала 10 квадратних метрів.

У Харкові рятувальники дві години гасили пожежу в торговому павільйоні

О 19:47 полум’я вдалося ліквідувати. Жертв і постраждалих у результаті події немає. Зараз співробітники ДСНС з’ясовують причину інциденту.

Пожежа через комп’ютер: у Харкові вогонь знищив квартиру та пошкодив балкони верхніх поверхів

Нагадаємо, рано вранці 25 червня сталася пожежа на СТО в селі Котлярі Харківського району. Вогонь охопив усе приміщення СТО, всередині також перебували кілька машин. Загальна площа пожежі склала 500 квадратних метрів. Пожежники боролися з полум’ям чотири години, вогонь знищив п’ять автомобілів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі