Боєць 92-ї бригади розповів про знищення колони російської техніки

Український боєць із позивним “Афонич” розповів про бої у Харківській та Сумській областях, про знищену колону російської техніки та перших полонених. Історію військовослужбовця опублікували на сторінці 92-ї окремої механізованої бригади.

Військові РФ під час розвантаження підірвали свій ешелон із боєприпасами — ГУР

Початок повномасштабного вторгнення “Афонич” разом із побратимами зустрів у Охтирці. Боєць зізнається – опинитись перед ордою, яка йшла все знищити, було страшно. Проте сміливості надав той факт, що у підвалах тим часом ховалась від обстрілу його вагітна дружина.

“Зав’язався бій, але закінчилося все досить швидко – за лічені години ми розбили ворога за допомогою лише РПГ радянського зразка та NLAW. Орки не встигли навіть зреагувати. Один або якут або бурят мали спробу потрапити в нас гранатою, але він не встиг”, – розповів боєць.

Обстріли та авіаудар по Харківській області: у Генштабі назвали постраждалі населені пункти

Потім були бої під Харковом. Там, за словами “Афонича”, їх обстрілювали з танків, “Градів” і “Ураганів”, а також застосовували снаряди, схожі на фосфорні.

Однак згодом дії загарбників ставали все менш професійними. Виявилося, що росіян замінили мешканці тимчасово окупованих територій. Згодом боєць перестав рахувати кількість знищених ним ворогів.

“Дякую оркам – тепер я чудово володію всіма видами стрілецької зброї та гранатометами, зокрема західних зразків. Тому на рахунку не один десяток московитів, яких власноруч зробив “хорошими” і продовжу їх “виховувати”, доки останній ворог не покине нашу землю своїми ногами чи у пакеті АТБ”, – розповів військовослужбовець.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі