Брату друга Кернеса без конкурсу продовжили оренду приміщень в тролейбусному депо

Управління комунального майна та приватизації Харківської міськради без конкурсу продовжило договір оренди нежитлових приміщень комунального підприємства “Тролейбусне депо №3” фірмі “Трансмейл-2012”. Про це стало відомо з наказу заступника директора департаменту економіки та комунального майна Володимира Солошкіна від 16 вересня. Договір оренди продовжили на 2 роки 11 місяців.

Люди з оточення Кернеса планують забудувати 56 гектарів Лісопарку – ХАЦ

За даними “Харківського антикорупційного центру”, єдиним засновником ТОВ “Трансмейл-2012” є Дмитро Аріх – брат депутата міськради, голови постійної комісії з питань транспорту, зв’язку та екології Ігоря Аріха. Директором підприємства є Олександр Шептура. ТОВ “Трансмейл-2012” займається обслуговуванням декількох міських маршрутів.

Антикорупційники додали, що Ігор Аріх регулярно отримує гроші від КП “Тролейбусне депо №3” в якості погашення заборгованості за договором поруки. За даними декларації Аріху за 2020 рік, від цього КП він отримав 700 тис. грн.

Харківський депутат приховав свій бізнес у Криму

Нагадаємо, раніше Ігор Аріх звернувся до суду з позовом до Харківського антикорупційного центру, що зобов’язати громадських діячів спростувати раніше розповсюджену і, на його думку, недостовірну інформацію, а також, стягнути 50 тисяч гривень моральної компенсації. За інформацією ХАЦ, Ігор Аріх є одним з найбагатших депутатів Харківської міської ради та одним з головних вигодонабувачів так званої “кооперативної схеми” по виділенню земельних ділянок у Харкові.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі