Британський блогер, який розкритикував харківську підземку, зняв ролик про ХТЗ (Відео)

На популярному відеохостингу з’явилося відео від британського блогера Бенджаміна Річа, яке він записав в Харкові.

Навесні чоловік вже був у нашому місті проїздом і розкритикував підземку, в якій насилу зміг розміняти гроші, щоб оплатити проїзд.

Цього разу Річ вирішив влаштувати інспекцію в районі ХТЗ і прихопив з собою друга. Перед поїздкою чоловіки купили псевдобрендований одяг на Центральному ринку.

Блогер з Великобританії зняв ролик про харківське метро (Відео)

Вибір району для подорожі, блогер пояснив тим, що прибув у місто недавно, але наслухався розповідей про околиці, які відомі бійками та грабежами. Перевірити чи так це і як виглядають гопники, він вирішив з другом Джонні.

Під час короткого тріпу чоловіки знайшли стихійне звалище з медичними шприцами, побували в бібліотеці, де знайшли довоєнну газету, поспілкувалися з місцевими та випили пива.

Підбиваючи підсумки поїздки, Джонні зазначив, що Харків набагато безпечніше Південного Чикаго.

 

 

Підписники блогера підтвердили його слова.

“Яка милота, мене на ХТЗ тільки один раз били, але там по справі було”, – прокоментував під відео користувач з ніком TheLuckyOne.

ТОП-5 популярних блогерів: що постять і скільки заробляють харків’янки в мережі

“Я живу в Харкові вже 3 роки … жодного разу не боялася. Звичайно, у вас є п’яниці, але вони зазвичай тут досить ввічливі … Я більше боюся продавців дрібничок у метро, які не залишать вас у спокої, коли дізнаються, що ви говорите англійською”, – прокоментувала saberint.

Коментарі