Будуватимуть міст: у Харкові більше ніж на рік перекриють вулицю

У Харкові анонсували будівництво моста, який буде розташовуватися паралельно метромосту. Для цього з 15 листопада буде частково перекрито рух по вулиці Сполученій. Про обмеження повідомили в пресслужбі мерії.

У Харкові декомунізували Балашовський міст

Рух заборонять на ділянці між будинками №39 по вулиці Сполученій та №57/1 по вулиці Шацькій. Там планують будувати міст через річку Харків, який з’єднає вулиці Сполучену та Пантелеймонівську. Закриту ділянку пропонують об’їжджати Проспектною, Сполученою та Шацькою.

Відзначимо, що тут же знаходиться Харківський метроміст. Це єдине місце в місті, де тунель підземки виходить на поверхню. Метроміст між станціями “Академіка Барабашово” та “Київською” функціонує з 1984 року.

Потоп на станціях та “привид”: ТОП-7 цікавих фактів про харківське метро

Будівництво мосту на цій ділянці передбачав проєкт дороги з Салтівки в центр (більш відома як “дорога через ринок “Барабашово”). Раніше підрядники почали прокладати дорожнє полотно між вулицею Моїсеївською та метромостом. Проти цього об’єкта виступають підприємці, які вказують, що дорога знищить їх робочі місця. Вони неодноразово пікетували Харківську мерію.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі