Смертельна ДТП на трасі: поліція розшукала водія

У Харківській області правоохоронці розшукали чоловіка, який зник з місця смертельної аварії. Чоловіка затримали й оголосили йому підозру. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харківській області начальниця відділення Держпродспоживслужби загинула в ДТП

Нагадаємо, трагедія сталася вдень 2 червня на трасі Київ – Харків – Довжанський. 41-річний водій ВАЗ-2107 на великій швидкості врізався в Renault Duster, який зупинився на узбіччі. В результаті зіткнення загинув 46-річний житель Ізюмського району. Фігурант з місця ДТП зник. За словами свідків, він був п’яний.

Поліцейським вдалося знайти та затримати чоловіка. Слідчі порушили кримінальне виробництво за статтею 286 (“порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини”). У разі, якщо вину чоловіка буде доведено, йому загрожує до восьми років позбавлення волі з трирічною забороною керувати транспортними засобами.

У Харкові елітний Mercedes зіткнувся з Chevrolet: потерпілого вирізали з салону (Відео)

Нагадаємо, раніше в Харківській області легковик врізався у відбійник. Аварія сталася 27 травня близько 06:30 на трасі Харків-Дніпро. Прибувши до місця аварії, рятувальники з’ясували, що водія легковика затиснуло в салоні. За допомогою спецінструменту чоловіка витягли з автомобіля Opel і передали медикам швидкої допомоги. Крім водія, ніхто не постраждав.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі