“Намагався вигнати духів”: у Харківській області чоловік побив власну матір

Затриманий раніше лікувався у психіатричній лікарні. Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”.

2 листопада в поліцію надійшов сигнал про те, що один з жителів села Андріївка Ізюмського району знущається з власної матері та погрожує її вбити.

“Я тебе розірву”: у метро побили найвідомішого жебрака Харкова (Відео)

Прибувши на виклик, правоохоронці затримали 45-річного чоловіка. Він повідомив, що “намагався вигнати духів” з родички. Поліцейські також з’ясували, що раніше фігурант лікувався у психіатричній лікарні.

76-річну матір затриманого доправили до лікарні. Дані щодо події внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 121 (“Умисні тяжкі тілесні ушкодження”) КК України. Сина потерпілої взяли під варту. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

У Харкові копи затримали чоловіка, який відібрав гітару у вуличного музиканта

Нагадаємо, раніше Дзержинський районний суд Харкова виніс вирок чоловікові, який побив знайомого. Конфлікт стався на парковці тенісного клубу “Central Park”. Фігурант завдав потерпілому серію ударів кулаком і ногою. Пізніше у чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, перелом щелепи, а також пошкодження орбіти ока і зубів.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі