Чотири земельні ділянки та чоловік-мільйонер: що відомо про кандидата на посаду прессекретаря Терехова

На посаду заступника директора Департаменту у справах інформації та зв’язків з громадськістю Харківської міськради – прессекретаря міського голови претендує Катерина Лазоренко. Відповідна декларація з’явилася на сайті Нацагентства з протидії корупції.

У Харкові офіційно призначили нового голову метрополітену

Відомо, що Катерині Лазоренко 29 років. Раніше вона працювала менеджером з комунікацій в Харківському антикорупційному центрі, помічником та піарником нардепа з Харкова Марії Мезенцевої, радником та прессекретарем ексголови Харківської облдержадміністрації Олексія Кучера.

Катерина Лазоренко задекларувала дві квартири в Харкові (одна – у спільній власності з батьком) та чотири земельні ділянки в селі Черкаські Тишки. Вона має право користуватися автомобілем Toyota C-HR 2017 року випуску. Чоловік Катерини — IT-підприємець, засновник та CEO в компанії IdeaSoft. Згідно з даними з декларації, у нього є автомобіль Audi Q8 2018 року та два машино-місця.

За минулий рік Катерина Лазоренко отримала 230 тисяч гривень доходу від підприємницької діяльності. Її чоловік заробив 107 тисяч гривень як підприємець, ще 12,7 мільйона гривень виручив від відчуження цінних паперів і корпоративних прав і отримав близько 530 тисяч гривень страхових виплат.

Катерина Лазоренко зберігає готівкою 17 тисяч доларів, 2750 Євро, 6680 норвезьких крон та 23 тисячі гривень, на банківському рахунку – понад 6 тисяч гривень. Її чоловік зберігає готівкою 159 тисяч євро, 193 тисячі доларів, 7 тисяч норвезьких крон. Ще близько 115 тисяч гривень, 6 тисяч доларів та 2 тисячі євро чоловік тримає в банках. Минулого року він позичив третім особам 385 тисяч доларів.

Також Катерина Лазоренко задекларувала прикрасу з діамантами.

Віцемерами Харкова стали два ексчиновники з мільйонами та гектарами землі

Нагадаємо, головою Холодногірського району призначили Неллі Цибульник, дочку глави адміністрації Новобаварського району Тетяни Цибульник.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі