Чотирирічна дитина потонула в річці: поліція оголосила підозру її матері

В Ізюмському районі Харківської області силовики оголосили місцевій жительці підозру в злісному невиконанні обов’язків по вихованню дитини. Її чотирирічний син потонув під час відпочинку разом з мамою на Сіверському Дінці. Про це повідомили в пресслужбі обласного управління Нацполіції.

У Харківській області під час купання в ставку потонув чоловік

За даними слідства, трагедія сталася 27 червня. Мати на деякий час залишила сина без нагляду, в результаті чого хлопчик зайшов у воду та потонув. Через три місяці слідчі вирішили оголосити 32-річній жінці підозру за статтею 166 (“злісне невиконання обов’язків по вихованню дитини”) КК України. У разі, якщо її провина буде доведена, місцевій жительці загрожує до п’яти років позбавлення волі.

1.jpg

Нагадаємо, раніше в селі Гути Богодухівського району потонула маленька дівчинка. Трагедія сталася на технічному водоймищі цукрового заводу. За попередньою інформацією, загибла з друзями гуляла неподалік водойми без нагляду дорослих, посковзнулася і впала в воду. Тіло дитини на поверхню підняли водолази ДСНС.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі