Де в Харкові можна зустріти Новий Рік: ТОП-5 закладів для головного зимового свята

До Нового року залишається трохи більше місяця, а харків’яни вже бронюють столики в закладах міста. Newsroom зібрав варіанти святкування. Так, за 1500-2000 гривень з людини можна піти в ресторан з готовою шоу-програмою, а за 50 000 гривень — орендувати зал на 1000 осіб і влаштувати пишну вечірку.

Ресторан AN-2
Вулиця Плеханівська, 8

Середній чек: 750 гривень з гостя, можна приносити спиртне з собою.

Ресторан позиціонує себе, як сімейний заклад, а також місце для зустрічі з друзями та колегами. Інтер’єр в AN-2 виконаний в стилі модерн, при цьому в залах просторо і затишно. Співробітники обіцяють відвідувачам високий рівень стандартів обслуговування та особливий підхід до кожного гостя. До послуг клієнтів в новорічну ніч – зал місткістю до 60 осіб, великий настінний екран, підключений до проєктора — прекрасна можливість подивитися фотографії та відео найяскравіших моментів року, що минає.

an-2.jpg

У закладі також є якісна звукова апаратура з можливістю підібрати індивідуальний плей-лист, а також використовувати під час свята мікрофони та колонки. Для тих, хто забажає розім’ятися, є танцювальний майданчик. Також гості можуть зіграти партію в більярд. У AN-2 – європейська кухня, проте напередодні новорічного свята за домовленістю клієнти можуть замовити особливу або знакову страву. На території комплексу є велика парковка.

an-2-4.jpg

При необхідності співробітники ресторану можуть підготувати сценарій святкового вечора за участю DJ, живої музики та шоу-програми, однак ці нюанси обговорюються індивідуально.

ТОП-7 маловідомих фактів про підземку Харкова

Банкетний хол “Фенікс”
Московський проспект, 266

Середній чек: близько 1200 гривень з людини.

Ресторан розташований в мальовничій парковій зоні Харкова. Для свята з великою кількістю гостей підійде банкетний зал на 400 осіб. Це приміщення повністю ізольоване, що дозволить гостям зануритися в атмосферу дружнього “міжсобойчика”. Ресторанна зона вміщує до 50 відвідувачів.

feniks_3.jpg

Інтер’єри залів виконані в стилі стриманої вишуканості. Кухня ресторану “Фенікс” орієнтована на середземноморські, близькосхідні та європейські страви. Як розповіла кореспонденту Newsroom адміністратор комплексу, заклад не продає алкоголь, тому гостям слід подбати про міцні напої самостійно, при цьому корковий збір з відвідувачів не стягується.

feniks.jpg

У новорічну ніч шоу-програма в “Феніксі” організована індивідуально — клієнти узгоджують свої переваги з можливостями закладу. Пора підготовки до новорічних свят в самому розпалі та в ресторані відзначають, що вільних днів залишається все менше.

Єноти, коти та кролик: як у Харкові працюють кафе з тваринами

Нічний клуб Болеро
Проспект Ювілейний, 56

Вартість: у новорічну ніч діє депозит у розмірі 1200 гривень з людини. За ці гроші відвідувачам підготують столик з традиційними святковими стравами та алкоголем. За стіл без “спиртного” доведеться викласти 1000 гривень, при цьому дозволяється приносити свій алкоголь.

bolero_2.jpg

Одне з найвідоміших нічних закладів на Салтівці позиціонує себе як засновника сучасної елітної клубної культури. У “Болеро” відтворена класична атмосфера “тусовки”, і якщо ви любитель енергійних вечірок і драйвових шоу-програм — Вам сюди. У закладі запевняють – на гостей чекають стильна та сучасна музика, професійні бармени, яскраві кальянні пропозиції та якісне обслуговування.

ТОП-5 популярних блогерів: що постять і скільки заробляють харків’янки в мережі

Попри те, що анонс новорічної програми опублікований на сайті клубу, співробітники “Болеро” завжди готові піти назустріч клієнтам — якщо свято заплановане не на 31 грудня, а раніше, ви можете замовити шоу окремо. Однак ці умови обговорюються індивідуально.

bolero.jpg

Додатково до вартості новорічного столу можна замовити страви з меню за загальним прайсом. Також в новорічну ніч доведеться окремо заплатити 200 гривень у якості внеску за загальну шоу-програму. У “Болеро” запевняють: заклад працює до останнього відвідувача.

Арт-завод “Механіка”
Вулиця Плеханівська, 126

Вартість: оренда ігрового залу становить 1500-2000 гривень на годину. Оренда залу на 1000 осіб — до 50 000 гривень.

Комплекс позиціонує себе, як простір для вільної творчості. До послуг клієнтів — кілька варіантів організації святкування. Тут є зал на 1000 осіб, найчастіше його орендують великі компанії. Гості можуть самі створювати інтер’єр, планувати індивідуальну розважальну програму із запрошеними артистами, найняти “живих” музикантів, організувати кейтеринг згідно зі своїми смаковими уподобаннями або розробити та замовити меню у місцевих шеф-кухарів. Варто відзначити, що під час заходів у великому залі відвідувачам доведеться замовляти алкоголь в барі “Механіки”. Також гості можуть використовувати штатне звукове і світлове обладнання. Як розповіли в закладі, вартість оренди такого приміщення може доходити до 50 тисяч гривень.

mehanika.jpg

Не меншою популярністю користуються малі або ігрові зали, площею близько 140 квадратних метрів. Тут гостям також надана повна свобода у створенні інтер’єру та наповненні розважальної програми.

Красиво жити: ТОП-5 найдорожчих ресторанів Харкова

Як і в попередньому варіанті, відвідувачі повинні подбати про кухню самостійно, організувавши кейтеринг або замовивши меню в місцевій кулінарній студії. У закладі зазначили, що шеф-кухарі здатні реалізувати практично будь-які задумки клієнтів. Проводити урочистості в ігровому залі можна зі своїм алкоголем.

mehanika_2.jpg

У всіх приміщеннях є лаунж-дивани, необхідні меблі, мультимедійні екрани, ігрові приставки. Територія охороняється. Варто також відзначити, що простір “Механіки” організовано таким чином, що компанії гостей один з одним практично не перетинаються.

Ресторани kids friendly: куди в Харкові піти з дітьми

Ресторан “Старгород”
Вулиця Лермонтовська, 7

Вартість: участь у новорічній вечірці – 2000 гривень з людини.

Цей заклад ідеально підійде для великої компанії та бажаючих шумно провести новорічну вечірку. 31 грудня “Старгород” планує провести для гостей бал-маскарад. Тематика, зрозуміло, новорічна, а стало бути всі відвідувачі зобов’язані прийти на вечірку в маскарадному костюмі.

stargorod.jpg 

Як розповіла кореспонденту Newsroom адміністратор закладу Ірина, вартість депозиту для гостей “Старгорода” в новорічну ніч становить 2000 гривень з людини.

stargorod_2.jpg

У цю вартість входять шоу програма, святковий стіл, безалкогольні напої та безліміт на всі сорти пива ресторану з 23:00 до 06:00. Замовлення інших алкогольних напоїв оплачується окремо. Приносити спиртне з собою не дозволяється.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі