Депутати звільнили директора Харківського онкоцентру

Дениса Скорого звільнили з посади генерального директора Обласного центру онкології. “За” його відставку 21 грудня на сесії облради проголосували 73 депутати.

Згідно з даними голосування по фракціях, звільнення підтримали 42 депутати від “Блоку Кернеса — Успішний Харків”, 14 представників партії “Слуга народу”, 12 депутатів від “Опозиційної платформи — За життя”, чотири представники “Європейської солідарності” та один позафракційний депутат. Фракція “Блоку Світличної Разом” проголосувала “проти”.

snimok_ekrana_ot_2021-12-21_12-46-58_0.png

Контракт з Денисом Скорим закінчується 1 лютого наступного року. Разом з тим депутати проголосували за проведення нового конкурсу на заміщення посади директора онкоцентру.

“Пенсіонерку на хімієтерапію потрібно нести на руках”: чому Харкову необхідний новий онкоцентр

Нагадаємо, на одній з минулих сесій облради депутати відмовилися продовжувати контракт з Денисом Скорим. Раніше він озвучив статистику, згідно з якою в облраді може бути троє людей з онкозахворюванням, а ще 15 зіткнуться з ним протягом життя. Ці цифри викликали обурення у депутатів та вони провалили голосування про виділення коштів на ранній скринінг.

Коментарі