Депутатом Харківської облради стала мати відомого українського дизайнера

Замість Вікторії Белявцевої, щодо якої партія “Блок Світличної” Разом!” застосувала імперативний мандат, депутатом Харківської облради зареєстрували Ніну Сільченко. Таку постанову прийняла вчора Харківська обласна територіальна виборча комісія. Про це Newsroom повідомила голова комісії Валерія Копоруліна.

Заступником голови Харківської облради став 28-річний юрист і депутат від “ОПЗЖ”

За її словами, напередодні керівний склад політсили прийняв рішення відкликати Вікторію Белявцеву та надіслав в облвиборчком копію цього рішення. Це перший випадок у Харківській області, коли партія відкликала свого депутата з місцевої ради.

Відомо, що Ніна Сільченко – мати відомого українського дизайнера одягу Каті Сільченко. На виборах вона була в списку “Блоку Світличної “Разом!” під №14, зареєстрована як підприємець (Роздрібна торгівля одягом), також директор та власник ТОВ “Горкоопторг” (здача нерухомості в оренду). Місце проживання – селище Бабаї.

“Блок Кернеса” в облраді хоче співпрацювати з ОПЗЖ (Документ)

Нагадаємо, раніше на партконференції “Блоку Світличної” Разом!” було прийнято рішення застосувати до Вікторії Белявцевої імперативний мандат та відкликати її з депутатів. У партії це пояснили тим, що Белявцева втратила зв’язок з партією і не проводила прийомів громадян. Крім того, переходячи на посаду голови апарату Харківської облдержадміністрації, вона не обговорила це рішення з політсилою, яку представляє. Вікторія Белявцева вже обіймала посаду голови апарату ХОДА під час губернаторства Юлії Світличної.

“Я вважаю, що це неправильно, я вважаю, що я як депутат досить ефективна”, – заявила Вікторія Белявцева. У коментарях на Facebook вона також написала: “Є команда, налаштована тільки на критику. Водночас є особистості, які прагнуть до розвитку регіону”.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі