Дочка Кернеса приїхала на кладовище в річницю смерті батька

Сьогодні вранці ще до початку офіційної панахиди до могили Геннадія Кернеса на міському кладовищі №2 в Харкові прийшла його дочка Софія разом з мамою Ольгою Муравицькою. Фото з дівчинкою та жінкою опублікував старший син колишнього мера, депутат облради Кирило Кернес.

267116596_298886198914560_4447184882831099812_n.jpg

Кореспондент Newsroom, який побував сьогодні на кладовищі, зауважив, що дівчинка з матір’ю пішли до того моменту, коли біля могили почали збиратися рідні, друзі та колеги Кернеса.

У Харкові хочуть встановити пам’ятник Геннадію Кернесу: яким він буде (Фото)

Про те, що у колишнього мера є дочка, громадськість дізналася в день його похорону. Про дівчинку розповів близький друг покійного градоначальника, бізнесмен Павло Фукс. Відомо, що Софії Кернес 12 років, і вона живе з мамою, вітчимом і молодшою сестрою в Лондоні. Ольга Муравицька є власницею елітних магазинів дитячого одягу в Києві та Харкові. Рік тому на похоронах Кернеса його дочка та Ольга не були присутні: жінка з дівчинкою не змогли приїхати через те, що Великобританія була закрита на карантин.

Відомо також, що у 2015 році Софія Геннадіївна Кернес стала володаркою трикімнатної квартири в елітному ЖК “Новопечерські Липки” в Києві.

Нагадаємо, сьогодні на кладовищі зібралися рідні, друзі, колеги та колишні підлеглі Геннадія Кернеса. Після панахиди вони вирушили на поминальний обід в готель Kharkiv Palace.

Закінчила Харківський національний університет імені Каразіна. У журналістиці працює із 2008 року.
Показати всі пости

Коментарі