Дочка колишнього мера Харкова розлучилася з чоловіком і повернула дівоче прізвище

Справу розглядав Дзержинський районний суд Харкова. Про це стало відомо 4 серпня із матеріалів Реєстру судових рішень.

За матеріалами справи, старша дочка ексмера Михайла Добкіна Алла вирішила розлучитися з Олегом Гуревичем. У червні вона подала позов до суду з проханням про розірвання шлюбу, який уклали у 2017 році. Причиною такого рішення вказала різні погляди на сім’ю та відсутність взаєморозуміння. У пари є спільний син, однак немає загального бюджету та покупок.

dobkina2.jpg
Алла Добкіна і Олег Гуревич

До зали суду подружжя не з’явилося. З боку Добкіної був присутній адвокат, а Гуревич передав доручення, в якому просив розглядати справу заочно та не заперечував проти розлучення. Суддя Ігор Семиряд прийняв доводи сторін і задовольнив позов. Після заміжжя дочка політика носила подвійне прізвище Добкіна-Гуревич, але вирішила залишити тільки прізвище батька.

Чоловік застрелився після відмови дружини розмовляти про розлучення

Нагадаємо, в грудні минулого року син ексрадника Михайла Добкіна Олег Гуревич подав декларацію як кандидат в депутати обласної ради від партії покійного мера. Тоді чоловік вказав дружиною Аллу Добкіну, через чотири місяці дівчина з документа зникла. У своїй декларації Гуревич також вказав дві квартири площею 92 і 141 метр, орендоване житло площею 65 квадратів, BMW X6 2014 року, 2,7 мільйона гривень готівкою, взятий у батька кредит у розмірі трьох мільйонів гривень та 180 тисяч гривень зарплати від ТОВ “ЕФГ трейдинг”. Зараз 27-річний Олег Гуревич є депутатом Харківської обласної ради VIII скликання.

Коментарі