Домагався до восьмирічної дівчинки на пляжі: справу харків’янина передали в суд

Харківські силовики передали в суд обвинувальний акт у справі про розбещення дитини біля Петренківського водосховища. Розслідування зайняло понад місяць. Про це повідомили в пресслужбі обласної прокуратури.

Затримання педофіла біля школи: поліція відкрила кримінальне провадження

Нагадаємо, інцидент стався 20 липня. Як розповіли свідки, 40-річний зловмисник наблизився до дівчинки у воді та зробив кілька непристойних дотиків. На місце події викликали поліцію, яка затримала “відпочивальника”.

Через 10 днів йому оголосили підозру за статтею 156 (“розбещення малолітньої”) КК України, а 30 серпня справу передали до Фрунзенського районного суду. У разі, якщо вина фігуранта буде доведена, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

У Харківській області залізничника засудили за розбещення малолітньої дитини

Нагадаємо, раніше в Харкові затримали чоловіка, який приставав до школярки. Наряд поліції патрулював Індустріальний район і на проспекті Московському правоохоронці почули дитячий крик. У лісосмузі вони помітили 12-річну дівчинку та 36-річного чоловіка. Помітивши поліцейських, чоловік намагався втекти в бік місцевого ринку. Його оперативно наздогнали та затримали. Школярка розповіла, що йшла на автостанцію до мами, в цей час до неї підійшов незнайомець і запропонував за гроші продемонструвати статеві органи. Коли отримав відмову, пригрозив дитині фізичною розправою, після чого дівчинка почала кликати на допомогу.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі