Дорожники обіцяють закінчити ремонт харківської Окружної за 1,8 мільярда в цьому році

У Харкові на 85% завершили ремонт трьох ділянок Окружної. Роботи планували вести два роки, проте, за даними обласної Служби автомобільних доріг, вже скоро можна буде приступити до розмітки. Про це повідомили в пресслужбі ХОДА.

ТОП-12 харківських цар-балконів (Фото)

“Майже на всьому напрямку вже покладений верхній шар покриття. Основні роботи ми плануємо закінчити в цьому році, щоб забезпечити в зимовий період комфортний рух”, – розповів начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Андрій Алексєєв.

Крім того, в нинішньому році дорожники хочуть закінчити 25-кілометрову ділянку траси Київ – Харків – Довжанський. Роботи йшли від кордону з Полтавською областю до селища Валки.

У Харкові планують створити зону відпочинку для дорослих і дітей (Фото)

Нагадаємо, в лютому нинішнього року Служба автомобільних доріг анонсувала масштабний ремонт харківської Окружної. Всього виділили три ділянки шосе, яким не допоміг би ямковий ремонт. Один знаходиться в районі міжнародного аеропорту і стикається з дорогою М-18 (Харків – Сімферополь – Ялта), ще дві ділянки суміщені з трасою Київ – Харків – Довжанський. Всього ремонт повинен був пройти на 58 кілометрів. Загальну вартість реконструкції оцінили у 1,8 мільярда гривень.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі