ДТП, бійка та стрілянина з “травмата”: поліція розслідує інцидент під Харковом

У Пісочині водій іномарки протаранив стовп, після чого стався конфлікт з місцевим співробітником ЗМІ.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі “главку”. За даними слідства, 6 червня близько 21:25 в Пісочині п’яний водій Toyota врізався в стовп. Після аварії між 42-річним власником машини та місцевим 49-річним журналістом стався конфлікт.

 

 

 

За словами співробітника ЗМІ, під час зйомки місця ДТП до нього підійшов водій з двома чоловіками й вони почали штовхати його. Журналіст вистрілив з травматичного пістолета в повітря. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

У Харкові п’яний водій, втікаючи від поліцейських, зніс дорожню огорожу

Відносно водія Toyota правоохоронці склали протокол за статтями 124 (“порушення правил дорожнього руху”) і 130 (“керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння”) КУпАП. Дані про подію зареєстрували в Єдиному журналі обліку заяв та повідомлень. Зараз правоохоронці з’ясовують всі обставини інциденту.

“Волга” розлетілася на частини: в мережі з’явилося відео аварії під Харковом

Нагадаємо, раніше в Лозівському районі Харківської області сталася аварія, жертвами якої стали молода дівчина та хлопець. Вночі 11 березня автомобіль Opel з’їхав в кювет. Біля машини виявили тіла двох людей, у тому числі курсантки ХНУВС. Ще двоє пасажирів отримали травми. 19-річну дівчину та 27-річного хлопця доставили до Лозівської районної лікарні.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі