ДТП у Харківській області: постраждала дворічна дитина, один з водіїв помер у лікарні

У Красноградському районі зіткнулися автомобілі Renault Sandero та Dacia Logan. У лікарню доставили п’ять людей, один з постраждалих незабаром помер. Про це повідомили в обласному управлінні Нацполіції.

За даними правоохоронців, аварія сталася вчора близько 12:30 на трасі Піщанка – Карлівка – Полтава. До медичних установ доставили обох водіїв – 48-річного чоловіка, який перебував за кермом Dacia, і 25-річного хлопця, який керував “французом”. Травми також отримали троє пасажирок першої машини, серед яких дворічна дівчинка. Попри допомогу медиків, водій Renault Sandero помер.

У Харкові копи влаштували погоню за п’яним водієм (Відео)

Слідчі Нацполіції відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК України (“порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людини”). Зараз силовики встановлюють всі обставини ДТП.

1.jpeg

Фото: ГУ НП у Харківській області

Нагадаємо, в Харкові судитимуть поліцейського, який спровокував масштабну аварію на Московському проспекті. ДТП сталася 19 березня в Харкові на Московському проспекті. 21-річний сержант перебував за кермом Opel Tigra та їхав зі швидкістю понад 100 км/ч. Намагаючись проїхати між двома машинами, правоохоронець врізався в ВАЗ-2104, після чого “німець” вилетів на розділову смугу та кілька разів перекинувся. В результаті співробітниця поліції, яка знаходилася в салоні, вилетіла через заднє скло й отримала тяжкі тілесні ушкодження. Постраждав і водій “Жигулів”, які після зіткнення влетіли в фуру.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі