У Харківській області знайшли чоловіка, який “замінував” райвідділ

Вчора о 18:53 правоохоронці отримали анонімне повідомлення про вибухівку, нібито закладену в будівлі Чугуївського відділення поліції. Особу “мінера” вдалося встановити того ж дня – ним виявився місцевий житель 1981 року народження. Про це повідомили в оперативному зведенні ХОДА.

Вчора зловмисники також заявили про мінування всіх харківських шкіл, торгово-розважального центру “Космос”, гіпермаркету “Епіцентр” на вулиці Героїв праці, а також магазину “Меблевий лабіринт” і Київського районного суду. За вказаними адресами для перевірки виїжджала поліція.

У Харківській області поліцейські затримали лжемінера

Нагадаємо, раніше в Дніпрі правоохоронці затримали 49-річного місцевого жителя, який заявив про замінування Верховної Ради. Мінер погрожував дистанційно привести бомбу в дію. Дзвінок про мінування будівлі парламенту надійшов до поліції в суботу, 25 грудня. Телефонного терориста оперативно розшукали. Він сидів удома з телефоном, з якого і повідомив про бомбу. Чоловіка затримали та повідомили йому про підозру за ст.259 (“завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян”) КК України.

Навчався у Донецькому національному університеті імені Стуса. У журналістиці працює з 2013 року. Спеціалізується на політичних, кримінальних та спортивних темах.
Показати всі пости

Коментарі