ДТП з кортежем Ярославського: речі загиблого чоловіка знайшли

Зниклі раніше речові докази сьогодні виявили в будівлі Чугуївського районного відділу судмедекспертизи. Про це Newsroom повідомив депутат Чугуївської міської ради Дмитро Дробот.

“Все буде за законом”, — генпрокурор закликала Олександра Ярославського повернутися в Україну

“Сьогодні з ранку я був поруч з будівлею Чугуївського районного відділу судмедекспертизи та бачив, що працює слідча група. Сама будівля була оточена, з учорашнього дня вона знаходиться під охороною спецпідрозділу поліції. Наскільки я розумію, зниклі речі знайшли сьогодні на території Чугуївського районного відділу судмедекспертизи. Більше подробиць поки немає”, — розповів Дмитро Дробот.

Ярославський, допит та Лондон: все, що відомо про смертельну аварію під Харковом

Напередодні в Чугуївському морзі, куди після смертельної аварії доставили тіло 36-річного чоловіка, виявили пропажу речей загиблого. Після цього в будинках у п’ятьох працівників установи та співробітників судмедекспертизи провели обшуки.

На думку місцевого депутата, експертиза речей, які перебували під час аварії на загиблому, не була проведена.

“Вона повинна була виявити так звані “потожирові плями” на одязі, що надалі зіграло б важливу роль у встановленні обставин ДТП”, – розповів Дмитро Дробот.

Нагадаємо, 9 лютого близько 23: 00 в районі 534 кілометри автодороги Київ-Харків-Довжанський, рухаючись у бік Харкова, автомобіль збив пішохода. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Водій машини поїхав з місця ДТП. Вранці 10 лютого в поліцію Харківської області прийшов співробітник фірми, якою володіє Олександр Ярославський. Чоловік зізнався, що за кермом машини в момент ДТП перебував він. Пізніше з’ясувалося, що в момент аварії водій перебував в іншому місці.

Працював кореспондентом та керував прес-центром у всеукраїнському виданні "КП в Україні"; був редактором регіонального сайту "Слобідський край"; редактором сайту KHARKIV Today; комунікаційним менеджером та журналістом у проектах USAID і Pact. Зараз — кореспондент та автор статей у Newsroom.
Показати всі пости

Коментарі